Kursportal VOP

Bli en mästare på att hantera maten efter din överviktsoperation!

 

Hur du lever och tänker runt mat styr vad du äter!
Med rätt strategi kan du själv påverka resultaten av din överviktsoperation!

Börja i rätt ände, byt mindset så blir det lättare att göra omställningar för nya kost- och levnadsvanor. VOP ger smarta tips och råd i en ny serie av digitala program och kurser.

DU ÄTER SOM DU TÄNKER!

Inlärda gamla tankemönster och bantningstänk har satt sina spår och kommer alltid få dig att glida tillbaka till ett felaktigt ätande. Genom att sätta punkt på din gamla vikthistoria kommer du lättare kunna bygga upp ett ny relation till mat utan frustrationer och rädsla för att gå upp i vikt igen.
Har maten en dag lätt dig till övervikt och hälsoproblem så kan den lika gärna leda dig till trivselvikt och bättre hälsa. Det gäller bara att tänka och göra annorlunda än vad du har gjort tidigare.

Det hjälper vi dig med på VOP!

DU BLIR SOM DU LEVER!

Anpassa dina nya matvanor efter dina vardagsrutiner, inte tvärt om! I en stressig vardag är det lätt att tappa fokus på vad och hur du äter även efter en överviktskirurgi. Stress påverkar dig känslomässigt och maten kan då lätt bli en tröst.
Stanna upp en stund och tänk efter hur ditt liv ser ut idag, vilka är dina hinder eller svåra situationer som får dig att trilla av vägen? Genom att bli medveten om orsakerna bakom dina problem kan du hitta de rätta lösningarna och undviker rädslan för att misslyckas igen.

PÅ VOP arbetar vi med problemlösningar baserade på dina förutsättningar!

MED RÄTT VERKTYG FÅR DU RESULTAT!

Hur ser du på din överviktsoperation? Är den lösningen på dina viktproblem eller är den ett redskap som för dig fram till din trivselvikt? Två olika tankesätt som leder till två olika resultat.
För att lyckas med en överviktsoperation krävs det mod att kliva ur komfortzonen och att du arbetar aktivt med alla omställningar som följer ingreppet. Det handlar om att ge dig tid och glöm aldrig bort varför du ville överviktsoperera dig!

På VOP arbetar vi med din relation till mat och ditt ätande ur ett mycket större perspektiv än bara vad du lägger på tallriken!

VOP – metoden är ett av våra redskap!

Vill du lära dig mer om hur du blir en mästare på att hantera maten? Gratis webbkurs lanseras inom kort!

Jag anmäler mitt intresse för kursen redan nu!