Om VOP

VOP när du behöver hitta rätt lösning!

VOP är ett unikt center för dig som är överviktsopererad oberoende av när, var eller vilket typ av operation du har genomgått. Vårt fokus är att hjälpa dig som inte längre har tillgång till en uppföljning men behöver ett fortsatt professionellt stöd. Kanske har du börjat att gå upp i vikt igen, funderar du på om en omoperation skulle vara din lösning eller vill du bara komma upp på banan igen?

Då har du hittat rätt!

Genom olika personliga program och digitala verktyg och produkter vill vi hjälpa dig vidare i ditt liv som överviktsopererad, även flera år efter din operation. Det finns inget ”bäst före datum” för att göra förändringar och din överviktsoperation bär du med dig hela livet ut.

Har du motivationen och viljan att ta tag i din situation så tillför vi vår kompetens och de redskap du behöver!

Tina Gloaguen

Övervikt är en komplex historia, en spegelbild av dina känslor och det liv du lever, det vill säga din egna väldigt personliga upplevelse. Vi intresserar oss för din livssituation i helhet och går till grunden med de underliggande orsakerna som leder dig på fel väg.

Läs mer om Tina Gloaguen, grundare av VOP-Viktopererad

Vi hjälper dig:

När du glömt bort hur du bör äta och irrar omkring i skåpen igen!

När känslorna tar kommandot så ligger tröstätandet bakom knuten och lurar!

När vågen börjar peka åt fel håll så är stressen är tillbaka eller var det tvärtom?

När livet har strulat till det och du vill upp på banan igen!

 

VOP-metoden

Ändra beteende och fokusera rätt för hållbara förändringar

VOP-metoden vägleder dig genom överviktsoperationens förändringprocess, hjälper dig att kliva över fallgroparna på vägen och ger dig verktyg för att bygga upp nya hälsosamma levnadsvanor. Förändringar baserade på dina förutsättningar och ny vanor som anpassas till ditt vardagsliv leder dig till dina mål. Med ledorden ”att våga tänka och göra annorlunda” kan du känna att beslutet om din operation känns helt rätt!

Att överviktsoperera dig är ett livslångt hälsoprojekt utan ”deadline”!

Läs mer om att fokusera rätt med VOP-metoden