Samarbetspartners

Skandiet apple

 

SKANDIET HÄLSOCENTER
Att leva med maten – en relation för att må bra

Skandiet Hälsocenter arbetar med kropp, vikt och hälsa ur ett holistiskt perspektiv för ett friskare och piggare liv. Skandiet har även en Fransk skola som lär ut hur man lever med maten i ett mer avslappnat förhållande och som passar även dig som överviktsopererad.
Läs mer: www.skandiet.se

 

Ulrika_Bein_Fahlander1

 

ULRIKA BEIN FAHLANDER
Cert. Advanced EFT Practitioner

EFT är en varsam och effektiv metod som adresserar känslorna som ligger under sötsuget, tröstätandet och viktproblem i allmänhet. EFT bygger på akupunkturkunskap men är nål- och smärtfri.
Läs mer: www.eft-behandlingar-stockholm.com

NCK

 

NCK
Nordiskt Centrum för Kirurgi

På Nordiskt Centrum för Kirurgi erbjuds idag överviktsoperationer och omoperationer för redan överviktsopererade personer. Vid omoperation ingår ett unikt uppföljningsprogram i samarbete med VOP under 1 helt år vilket ger goda resultat på lång sikt. Uppföljningen baserar sig på VOP egna arbetsmetod.
Läs mer: www.nordisktcentrum.se

app_icon

 

Twiik.me
Digitalt hälsa

Twiik.me är ett digitalt livsstilscenter där coacher och experter har skapat program inom olika områden inom hälsa och välmående. Följ VOP:s program med olika teman som är flexibla, lättillgängliga och enkla att använda. Ett nytt och unikt verktyg för dig som överviktsopererad.
Läs mer: www.twiik.me

Baricol_bariatrics_logo_Color_Cutted

BARICOL
Baricol Bariatrics AB

Baricol erbjuder terapianpassade egenvårdslösningar utifrån aktuell vetenskap för dig som är överviktsopererad med en serie av vitamin- och mineral komplex anpassade för din nya behov.
Läs mer: www.baricolbariatrics.se 

Betsabé

BETSABÉ VIVANCO GOLDBERG
Stolcoach ”Be Yourself”

Be Yourself hjälper dig att skapa en stil i samklang med den du är och få din utsida att lyfta eller matcha din insida. Konsten är att låta kläderna tala och göra avtryck i möten,  skapa intressen och förtroende. Stil handlar inte om fashion och trender utan att förstå vad du bäst passar i.
Läs mer: www.be-yourself.se