November Erbjudande!

November erbjudande!

Dags att ta hand om dig och din kropp!

Hösten är på gång och det är den perfekta tiden för att ta hand om dig själv och boosta upp kroppen för att även kunna njuta av den kallare och mörkare årstiden.  Ge din kropp lite extra omvårdnad så du slipper trilla dit på varenda förkylning och kan bevara formen till våren. Det här blir extra viktigt för dig efter din överviktsoperation då din kropp nu behöver påfyllning av kvalitetsenergi


MINA RÅD TILL DIG

Kolla upp hur du rör på dig!
Finns inget bättre för ditt immunförsvar som frisk luft och kontakt med naturen. Ta dig extra tid till promenader som även blir utmärkta tillfällen för att rensa ur stress i både kroppen och i hjärnkontoret

Se över dina sovrutiner!
Återhämtning är något som kroppen behöver lite extra av nu och för att du ska kunna sova gott så behöver du skapa ett utrymme för avslappning 60 min innan du lägger dig. Inte gå från TV-soffa direkt till sängs då ditt huvud är fullproppat med intryck som måste hanteras under din sömn.

Se över vad du äter!
Nu behöver du verkligen boosta din kropp med vitaminer och mineraler genom att utnyttja höstens alla frukter och härliga kål- och rotgrönsaker. Rensa bort allt onyttigt och onödigt från ditt kylskåp och glöm inte att ta dina kosttillkott! Lägg gärna till lite ingefärste eller en hälsoshot som ger det här lilla extra till kroppen.

– 10% PÅ ALLA VÅRA TIMKORT!

Behöver du hjälp med att starta?

Skulle du mot förmodan känna av att du slarvar lite väl mycket med maten eller att det är för många ovanor som är på besök igen? Inga fara, det är vår specialitet och utnyttja erbjudandet på våra timkort för att få personlig hjälp och vägledning.

Timkort 3 tim
Pris: 2550 kr
du sparar 300 kr
giltigt i 6 månader

Timkort 5 tim
Pris 3950 kr
du sparar 800 kr
giltigt i 6 månader

Timkort 10 tim
Pris 7000 kr
du sparar 2500 kr
giltigt i 12 månader

Konsultationer 60 min
Erbjudandet gäller från 1 till 31 november!

PERSONLIGT UPPLÄGG

Våra personliga program anpassas till dina förutsättningar och därför blir våra timkort en flexibel  lösning för just det som du behöver hjälp med. Du kan arbeta i din takt och ge dig den tid du behöver utan att behöva känna stress!

Konsultationer sker antingen IRL i Stockholm eller på distans med hjälp av skype eller telefon

20180912_103617

Låt maten bli en glädje inte en fiende i ditt liv!

Tina Gloaguen
Kost och hälsopedagog – Mat och Ätbeteende