Vad gör de som lyckas?

Vad gör de som lyckas med sin överviktsoperation?

Det är lätt att fokuserar enbart på det som inte fungerar och problem som uppstår efter en operation men en dag ställde jag mig frågan; vad är det som utmärker personer som lyckas på lång sikt? Vad gör de och hur underhåller de sina resultat?

Jag såg ett mönster och har valt ut 5 punkter som de har gemensamt och som kan bli en riktlinje för dig att följa.

Serien har presenterats som inlägg på FB och IG men här får du ta del av alla avsnitt i sin helhet.

En överviktsoperation är ett effektivt verktyg men glöm inte att läsa bruksanvisningen som får dig att lyckas!

Jag hoppas att dessa personer har inspirerat dig till att vilja må lika bra som de gör. Vägen dit är inte rak eller enkel för någon men med ett tydligt mål kommer du att hitta det du behöver för att nå dit själv!

Skulle du mot förmodan behöva hjälp på vägen så kan jag rekommendera dig min kurs ”Lär dig bygga nya kotsvanor” som är ett inspirerande coachningsprogram där jag vägleder och visar hur du bygger upp hållbara kostvanor som fungerar med din vardag och för din framtid.

Jag önskar dig all lycka till med ditt nya liv som överviktsopererad!

Vänligen Tina Gloaguen
Kost & Hälsopedagog för Mat & Ätbeteende
Grundare till VOP viktopererad.se och VOP institutet online