Gratis guider att ladda ner!

Gratis Guider att ladda ner!

Guider som ger dig ett extra stöd!

Snabbguider som ger dig första hjälpen
Gratis guider som ger lösningar
Teman som berör de flesta och det mesta

”Snabbguide vid viktuppgång”
Det går att ändra på situationen!

Den här snabbguiden har som syfte att ge dig ”första hjälpen” när viktuppgången är ett faktum eller när du känner att det går åt fel håll. Den förklarar de första stegen på vad du behöver göra och hur du ska tänka för att stoppa upp det som sker. Det går faktiskt att vända på situationen men bara några enkla steg!

25 kloka råd om maten efter en viktoperation! 

En kostomställning startar redan i matvarubutiken för det du köper hem kommer du att äta oavsett om du behöver det eller inte! Med dessa 25 kloka råd blir det lättare för dig att bibehålla dina nya matvanor efter din viktoperation, du blir av med matstress  och kommer att må hur bra som helst!

Vad gör de som lyckas efter en viktoperation? 

Det är lätt att fokusera enbart på problem eller det som inte fungerar efter en viktoperation. Vad är det som utmärker personer som lyckas uppnå sina mål? Vad gör de och hur underhåller de sina resultat? Jag har valt ut 5 punkter som de har gemensamt och som kanske kan bli en riktlinje för dig!

Handbok om flytperiod inför en viktoperation 

En bok som förbereda dig inför din viktsoperation. Allt från hur du gör en VLCD-diet, grönsaker med recept, måltidsscheman, praktisk inköpslista, hur du hanterar flytperiod i din vardag till smarta tips när det strular till sig. En bok som hjälper dig att genomgå din VLCD-diet på ett enkelt sett utan att behöva känna stress!