Samarbetspartners

Anna Fant Misic
Legitimerad Psykoterapeut KBT

Legitimerad Psykoterapeut KBT med Medicine Masterexamen i psykoterapi från Karolinska Institutet och Magisterexamen i psykologi från Stockholms Universitet. Jag har vidareutbildning inom bl.a ACT, Compassionfokuserad terapi, Schematerapi och IBCT för par. Jag är även specialiserad inom ätstörning.

Anna Fant Misic mer information

 

 

Jenny Levin
Legitimerad dietist, GAPS practitioner

Jenny är utbildad dietist med lång erfarenhet av mat kopplat till hälsa och välbefinnande. Som legitimerad dietist har hon en universitetsexamen i dietetik som är dietistens huvudämne. Under dietistutbildningen studerar man även mat och måltider ur ett sociologiskt perspektiv liksom fysiologi och psykologi.

Jenny Levin mer information

 

 

Micael Larsen
Hälsoinspiratör och hälsoentreprenör
Ägare av TrueWorkout i Hammarby Sjöstad
Licensierad Medicinsk Tränare
Crossfit instruktör

Med utgångspunkten att träning skall vara kul och till för alla, Coachar och motiverar jag mina deltagare att utmana sig själva. Som person är jag lyhörd och ödmjuk men samtidigt tydlig och rak med instruktioner och feedback. Jag har en stor kreativ ådra som ofta visar sig i stor variation på våra träningspass. Träningen ska vara meningsfull och bidra till en funktionell kropp.

 

Skandiet apple

 

SKANDIET HÄLSOCENTER
Att leva med maten – en relation för att må bra

Skandiet Hälsocenter arbetar med kropp, vikt och hälsa ur ett holistiskt perspektiv för ett friskare och piggare liv. Skandiet har även en Fransk skola som lär ut hur man lever med maten i ett mer avslappnat förhållande och som passar även dig som överviktsopererad.
Läs mer: www.skandiet.se

 

NCK

 

NCK
Nordiskt Centrum för Kirurgi

På Nordiskt Centrum för Kirurgi erbjuds idag överviktsoperationer och omoperationer för redan överviktsopererade personer. Vid omoperation ingår ett unikt uppföljningsprogram i samarbete med VOP under 1 helt år vilket ger goda resultat på lång sikt. Uppföljningen baserar sig på VOP egna arbetsmetod.
Läs mer: www.nordisktcentrum.se

Baricol_bariatrics_logo_Color_Cutted

BARICOL
Baricol Bariatrics AB

Baricol erbjuder terapianpassade egenvårdslösningar utifrån aktuell vetenskap för dig som är överviktsopererad med en serie av vitamin- och mineral komplex anpassade för din nya behov.
Läs mer: www.baricolbariatrics.se