Viktuppgång

Har du eller är du rädd för att gå upp i vikt igen?

Jag hjälper dig att hitta vägen tillbaka!

En viktuppgång efter en viktkirurgi väcker liv i starka känslor och tolkas lätt som ännu ett misslyckande. Men handlar det om samma sak den här gången? Faktiskt inte har jag upptäckt i mina möten med andra i denna situation.

Bakom en ny viktuppgång finns där alltid ”någonting” som har fått dig ur balans och som gjort att du troligtvis har tappat greppet om dina nya vanor. Om det så gäller för maten, dina vardagsrutiner eller kanske är du fortfarande kvar i ett osunt bantningstänk?

Oavsett vilket så behöver du sätta dig ner och funderar på vad som egentligen har hänt, varför och hur det startade? För i svaren på dessa frågor finns även lösningarna för att stoppa din viktuppgång. En viktuppgång löser du med logiskt tänkande inte med känslor!

Kom ihåg!

  • Samma gamla tankemönster leder alltid tillbaka till samma gamla ovanor och beteenden!
  • Fallgropar tillhör förändringsprocessen och har som syfte att lära dig något om dig själv!
  • Vågen berättar inte om du har varit duktig eller inte utan visar bara var du befinner dig för stunden! 

Tillsammans tar vi hand om hela problemet och inte bara om vad du behöver lägga på tallriken!

 

 

VOP program som hjälper dig!


”Stoppa ny Viktuppgång!”

Ett coachande kursprogram för dig som brottas med ny viktuppgång eller för dig som är rädd för att hamna där igen. Med praktisk vägledning och smarta verktyg så hjälper jag dig att bättre förstå vad som har hänt och att hitta lösningarna du behöver för att ta dig tillbaka till en ny och hållbar viktbalans.

Här får du veta mer!


”Snabbguide vid viktuppgång”

En gratis guide att ladda ner och som ger dig ”första hjälpen” när viktuppgången är ett faktum. Den visar hur du genom bara några enkla steg kan stoppa upp det som sker och vända på situationen.

Ladda ner snabbguiden här!


Välkommen till VOP
Tina Gloaguen

Kost & hälsopedagog- Mat & ätbeteende
Grundare till VOP & VOP Institutet online


VOP Institutet onlinekurser